Servicii in BOTOSANI

Servicii forare puturi apa in BOTOSANI

Servicii N&A Trade

Ce spun specialistii?

Specialistii spun ca apa din prima panza freatica nu intra in discutie in nici un caz, a doua panza este si ea inca cu impuritati, de abia a treia panza freatica este cea buna pentru consum. Din cauza agriculturii si a ploilor acide, toate panzele freatice de suprafata din tara nostra (si nu numai) sint infestate cu nitrati peste limitele admise. Motiv pentru care oferim populatiei puturi forate la adancimi medii si mari pentru a obtine apa potabila. Rugam a nu se confunda fantanile sapate la adancimi mici (de maxim 20 m-care capteaza apa din prima panza freatica), cu puturile sapate la adancimi medii si mari care capteaza cel putin al doilea strat.

Contrazicem ferm conceptul general al unora care sustin ca: daca se foreaza un put si se traverseaza alte doua panze freatice, apa din panza de suprafa s-ar amesteca cu apa din straturile de mai jos.. Total gresit! Straturile de suprafata (cele poluate) se izoleaza, lucru care permite alimentarea locuintelor cu apa extrasa din panza dorita.

Selectarea executantului

In selectarea unui executant de foraje, proprietarul vrea sa fie sigura ca va obtine apa de cat mai buna calitate in urma investitiilor sale. Cand foratul se realizeaza profesionist, cu echipamente adecvate si de catre specialisti in domeniu, solutiile aplicate pentru fiecare foraj in parte garanteaza un rezultat asteptat. Suntem de parere ca ne putem multumi clientii doar prin realizarea unor foraje eficiente si longevive, astfel incat apa exploatata sa fie de buna calitate si forajul sa dureze decenii.

Multe din forajele noastre si-au scos deja banii intr-o perioada scurta de timp, continuand acum sa faca economii pentru proprietarii lor. Unii dintre beneficiarii forajelor noastre au economisit deja sume consistente pentru ca nu au mai fost nevoiti sa plateasca uzul industrial de apa pe care il aveau, in acelasi timp castigand un activ valoros, care adaugă valoare proprietatii lor. Avand un foraj functional instalat in propria “curte” poate deveni un atu care adauga o suma consistenta la valoarea acesteia si poate deveni rapid o specificatie cheie pentru dezvoltatorii care vizeaza anumite zone lipsite de utilitati in acest moment.

Serviciile oferite in BOTOSANIInstalatii, echipamente & pompe in BOTOSANI

    SC N&A TRADE SRL distribuie diferite tipuri de pompe, hidrofoare, grupuri de pompare, electropompe si accesorii electropompe, vase de expansiune, pompe submersibile, etc.

    Dupa finalizarea executiei unui foraj pentru apa, compania noastra poate pune la dispozitie un sistem complet pentru alimentarea cu apa. Noi putem monta si pompa sumersibila, cu toate racordarile necesare.

Clientii nostri fac parte din toate sectoarele de activitate

Foraje profesionale

Dupa finalizarea executiei unui foraj pentru apa, compania noastra poate pune la dispozitie un sistem complet pentru alimentarea cu apa.