Cine suntem

Firma specializata in forari.

Cine suntem

Firma specializata in realizarea de foraje.

Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane. Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi.

Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mare adancime pana la 400ml si cu un diametru de maxim 444 mm.

Calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor este cel mai important criteriu dupa care ne ghidam. Puturile de apa forate de catre compania N&A TRADE resprecta toate standardele EU de calitate, siguranta si mediu. Pentru a realiza aceasta compania noastra investeste permanent in achizitionarea de tehnologii de foraj de ultima generatie precum si in instruirea specialistilor si intregului personal din companie.

Misiunea noastra

Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care sa furnizeze apa potabila sigură pentru dumneavoastra.

Viziunea noastra

Apa este un simbol al vietii si al puritatii.
Tehnologia moderna de forare pune la dipsozitie acest dar al naturii.

Foraje profesionale

Dupa finalizarea executiei unui foraj pentru apa, compania noastra poate pune la dispozitie un sistem complet pentru alimentarea cu apa.